Povestea Brush-Baby - Cum a început totul

Brush-Baby a fost inspirat de fetița mea care își mesteca periuța de dinți.

Având o soră care este medic stomatolog, știam importanta pastrarii gingiilor și dinților curate pentru fetița mea. Am fost atentă la ceea ce mananca și am vrut să o învăț că obiceiurile bune de igienă orală (inclusiv să-i placă sa mearga la dentist!) ar putea fi distractive, sănătoase și cool.

Totusi, ora spalarii dintilor poate sa fie o adevarata batalie! Si-ar putea mesteca periuta de dinti, asta daca as reusi sa ajung cu periuta de dinti la gura. Cand am fost la magazine, erau putine produse care sa imi vina in ajutor. Din aceasta cauza Brush-Baby a fost fondat!

Dentiția copiilor mici se dezvoltă de la gingii, până la dinți și până la primul set de dinți de lapte, eventual pierderea și înlocuirea lor cu dinții adulți. Deci, Brush-Baby a proiectat o gamă de produse special concepute pentru bebeluși și copii, care ia în considerare dezvoltarea dinților, obiceiurile și abilitățile de periere ale acestora.

Vrem să oferim cel mai bun început pentru sănătatea orală a copiilor noștri, astfel încât, pe măsură ce cresc, să aibă zâmbetele frumoase pe care le merită si de care sa ne bucuram cu totii.

- Dominique

Fondatorul Brush-Baby

Ca mamă, am descoperit că sănătatea orală a copiilor mici nu a primit atenția pe care o merită și cred că fiica mea și copiii generației ei vor dori să crească având zâmbetele sănătoase de mâine.


Brush-Baby a fost creat pentru a le oferi acea oportunitate

Echipa Brush-Baby

De la biroul nostru din Hampshire, Marea Britanie, echipa Brush-Baby lucrează din greu pentru a ajunge la părinții, stomatologii și companiile din Marea Britanie și din întreaga lume pentru a oferi produse care ajuta la îmbunătățirea sănătății orale a copiilor.

Produse Brush-Baby

Produsele Brush-Baby sunt concepute cu atenție pentru a se potrivi dezvoltării dentare, abilităților de spălare a dinților și comportamentelor bebelușilor dar și a copiilor.