Ajutor și Sfaturi

Aici, la Brush-Baby, suntem pasionați de îngrijirea dentară a copilului dumneavoastră. Avem toate îndrumările și sfaturile de care aveți nevoie împărțite în trei pași - Bebeluși, copii mici și mari - cu produse care vă ajută pe parcurs.

Igiena orală zilnică, încă din prima zi de viață, deprinde copilul cu un ritual sănătos, de îngrijire a gingiilor și dințișorilor. Un pas spre o dantură bună.

Igiena dințișorilor de lapte efectuată cu responsabilitate previne apariția cariilor și afecțiunilor gingivale (tot felul de inflamații sau dureri în timpul mestecatului)

Firele periuțelor sunt concepute cu fibră specială pentru igienizarea întregii cavități bucale. Produsele sunt perfect potrivite copiilor care nu folosesc ața dentară și celor cu o dantură ușor diferită (spații mari interdentare, dințișori-lipsă sau deformați)

Aici, la Brush-Baby, suntem pasionați de îngrijirea dentară a copilului dumneavoastră. Avem toate îndrumările și sfaturile de care aveți nevoie împărțite în trei pași - Bebeluși, copii mic și mari- și articolele care vă ajută pe parcurs.

Introducerea unei rutine zilnice de îngrijire dentară devreme, începând cu îngrijirea gingiilor, vă va ajuta să vă obișnuiți copilul cu ideea de a-i curăța „dinții” de la o vârstă fragedă, facilitând viața mai târziu!

Chiar și dinții de lapte noi sunt acoperiți cu plăcuță, astfel încât curățarea acestora va îndepărta acest film lipicios și va preveni cariile dentare și bolile gingivale. Păstrarea gingiilor curate ajută la prevenirea inflamației și durerilor gingiilor în timpul mestecatului.

Periuțele de dinți pentru copii Brush-Baby au „peri cu ață” concepute special pentru a ajuta la curățarea atât a suprafeței, cât și a dinților interiori. Minunat pentru copiii care nu folosesc ata dentară, au goluri, lipsesc dinții sau strâmbați.