De ce Brush-Baby?

BRUSH-BABY SAU IGIENA ORALĂ PERFECTĂ A COPIILOR

 

Gama de produse Brush-Baby a fost concepută special pentru copiii de toate vârstele, adaptându-se etapelor de dezvolatre a dentiției, obiceiurilor si abiltăților de periaj. Dorim să oferim cel mai bun start și cea mai atentă îngrijire în ceea ce privește igiena orală, astfel încât copiii să aibă zâmbete frumoase. Le merită din plin!  Cum bucuria lor generează binele celor din jur, toți avem de câștigat.

Rețineți că rutina periajului și deprinderea folosirii aței dentare sunt esențiale în perioda copilăriei!

Îngrijirea orală începe din prima zi de viață, menținerea curată a guriței, gingiilor, limbii nou-născutului fiind o necesitate. Se evită astfel inflamațiile, chiar și durerile cauzate de erupția dentară.

Parcursul de la primul dințișor de lapte și până la dantura definitivă este unul comun, mai exact avem de-a face  și cu rutina copilului și cu responsabilitatea părinților. Însă e unul diferențiat, trecerea prin etapele dezvoltării făcându-se în mod particular. Cu BRUSH-BABY luați cel mai bun start și continuați la fel de performant, datorită variatei game de produse, ce satisface orice exigență.

De sănătatea și fericirea copiilor sunt responsabili părinții. Asigurați-vă că micuții dumneavoastră zâmbesc în fiecare zi!

*Ca fapt divers, o bebelușă căreia îi plăcea să-și tot mestece periuța de dinți a stat la baza acestei povești reale de succes, fiind inspirația mamei în dezvoltarea unui business puternic pe piața de igienă orală pentru copii.

Brandul cuprinde periuțe de dinți, standard și electrice, suzete speciale cu rol de periuță, paste de dinți și șervețele umede pentru igienizarea cavității bucale.

Spălatul pe dinți devine amuzant dacă alegi periuța adecvată. Cu un design absolut atrăgător și componente premium, produsele BRUSH-BABY sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 0-10 ani. Experiența amuzantă a celor mici este responsabilitatea celor mari. Atenție, un periaj performant asigură o dantura sănătoasă!

Iar pastele de dinți, cu gust plăcut și design vesel, transformă periajul dentar într-o experiență îndrăgită chiar și de cei mai reticenți copii. Se recomandă începând cu vârsta de 2-3 ani. În cazul în care spălatul pe dinți devine obositor, dificil, enervant pentru copil, alegerea unui produs adecvat, poate schimba radical acest aspect. BRUSH-BABY este partenerul perfect în rutina zilnică a periajului dentar.

VIZUALIZAȚI PRODUSELE AICI.